Unknown: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Cache_Lite has a deprecated constructor in /home/superform/public_html/system/library/so/listing_tabs/Cache_Lite/Lite.php on line 29 Herbal ALOE

Herbal ALOE

Vizualizare grilă:
Vizualizare rapidă

Herbal aloe Balsam pentru întărirea părului

(0)
170 lei

Un studiu a constatat, că părul este de 10 ori mai puternic după prima aplicare, utilizeazând Șamponul și Balsamul Herbal Aloe în comparație cu părul netratat.Puteți fi sigur că sunteți plini de vitalitate și sănătate până la capetele părului!Beneficii cheie:Balsamul pentru întărirea părului cu aloe conține:- suc natural de Aloe, ale cărui pro..

Vizualizare rapidă

Herbal Aloe Gel calmant

(0)
166 lei

 Formula ușoară a gelului Herbal Aloe înmoaie și netezește chiar pielea uscată. 100% dintre participanții la studiu au confirmat că pielea arată vizibil mai bine după prima aplicare. Beneficii cheie: Gelul de înmuiere cu Aloe pe bază de plante conține: - suc natural de Aloe, ale cărui proprietăți regenerante unice sunt cunoscute ..

Vizualizare rapidă

Herbal aloe Gel de curățare pentru mâini și corp

(0)
173 lei

Formula ușoară a gelului Herbal Aloe înmoaie și netezește chiar și pielea uscată a corpului. 100% dintre participanții la studiu au confirmat că pielea arată vizibil mai bine după prima aplicare.Beneficii cheie:Conținutul gelului Aloe pe bază de plante:- suc natural de aloe, ale cărui proprietăți regenerante unice sunt cunoscute de câteva mi..

Vizualizare rapidă

Herbal Aloe Loţiune pentru corp şi mâini

(0)
166 lei

Crema de corp pe bază de plante Aloe păstrează efectiv umezeala după aplicare. Pielea este cu 100% mai hidratată după prima aplicare, studiile efectuate de un laborator de cercetare independent au arătat o creștere cu 100% a hidratării pielii cu Crema de mâini și corp Herbal Aloe comparativ cu pielea netratată după 20 de minute. după aplicare...

Vizualizare rapidă

Herbal aloe Şampon pentru întărirea părului

(0)
170 lei

Un studiu a constatat, că părul este de 10 ori mai puternic după prima aplicare, utilizeazând șamponul și Balsamul Herbal Aloe în comparație cu părul netratat.Puteți fi sigur că sunteți plini de vitalitate și sănătate până la capetele părului!Beneficii cheie:Șamponul fermecător pe bază de plante Aloe conține:- suc natural de Aloe, ale cărui pr..

Vizualizare rapidă

Herbal aloe Sapun pentru baie

(0)
112 lei

Curata si hidrateaza pielea, lasand-o discret parfumata cu arome proaspete.Beneficii cheie: Curata bland, fara a usca pielea • Un amestec de Aloe vera, ulei de masline si Vitaminele A, C si E, care hidrateaza pielea • Aroma proaspata Utilizare: Suficient de bland pentru o ..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)