Unknown: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Cache_Lite has a deprecated constructor in /home/superform/public_html/system/library/so/listing_tabs/Cache_Lite/Lite.php on line 29 Herbalife SKIN

Herbalife SKIN

Vizualizare grilă:
Vizualizare rapidă

Cremă hidratantă pentru ochi 15ml

(0)
565 lei

O cremă hidratantă de lungă durată pentru a îmbunătăți aspectul pielii delicate din jurul ochilor, care este extrem de sensibil la deshidratare. Beneficii cheie: Ajută la diminuarea apariției liniilor fine de expresie și a ridurilor din jurul ochilor.*Creștere semnificativă a nivelului de hidratare a pielii după opt ore.**Potriv..

Vizualizare rapidă

Cremă hidratantă pentru strălucire zilnică 50ml

(0)
701 lei

O loțiune hidratantă cu proprietăți iluminatoare care vă va face tenul să strălucească de sănătate. Pielea radiază, chiar şi fără machiaj.Beneficii cheie:Ajută la diminuarea apariției liniilor fine de expresie şi a ridurilor în doar 7 zile.*Testele clinice au demonstrat că pielea devine mai strălucitoare, mai catifelată şi mai netedă la atinger..

Vizualizare rapidă

Cremă hidratantă protectoare FPS30 50ml

(0)
701 lei

Cremă hidratantă cu efect de lungă durată, care îți lasă tenul neted şi catifelat. Asigură protecție UVA/UVB. Beneficii cheie: • Diminuează apariția liniilor fine de expresie şi a ridurilor în doar 7 zile.* • Dublează nivelul de hidratare a pielii după opt ore.** • Pielea are un aspect mai luminos şi devine mai catifelată şi mai n..

Vizualizare rapidă

Cremă regeneratoare de noapte 50ml

(0)
701 lei

Această cremă bogată, luxuriantă, ajută la hidratarea atât de necesară tenului pe parcursul nopții. Hidratarea de lungă durată vă permite să vă treziți dimineața cu un ten mai catifelat şi mai neted.Beneficii chei: Ajută la diminuarea apariției liniilor fine de expresie şi a ridurilor în doar 7 zile. *Testele clinice au demonstrat că pielea arat..

Vizualizare rapidă

Exfoliant cu efect instantaneu pe bază de fructe de pădure 120ml

(0)
281 lei

Exfoliant bogat în antioxidanți cu semințe din fructe de pădure, care vă ajută să obțineți un ten catifelat, fin şi neted.Beneficii cheie:După folosire, tenul are un aspect mai sănătos. Parfumul proaspăt şi fructat trezeşte simțurile. Potrivit pentru toate tipurile de ten.Fără sulfați și fără parabeni adăugați. Produs testat dermatologic.Utiliza..

Vizualizare rapidă

Gel de curățare cu efect de netezire pe bază de citrice 150ml

(0)
360 lei

Microparticulele de curățare în profunzime îţi revigorează tenul făcându-l catifelat și fin. Beneficii cheie Un gel de curățare cu parfum revigorant cu accente de portocală şi grapefruit. Perfect pentru tenul normal spre gras. Testele clinice au demonstrat reducerea sebumului după o singură folosire. Formulă lejeră cu microparticule ex..

Vizualizare rapidă

Gel tonifiant pentru ochi 15ml

(0)
565 lei

Ajută la îmbunătățirea aspectului zonei delicate din jurul ochilor, sporind elasticitatea și fermitatea pielii.* Beneficii cheie: Ajută la reducerea aspectului de pungi de sub ochi.** Conține extract revitalizant de castravete, care calmează și împrospătează pielea. Potrivit pentru toate tipurile de ten.Fără parabeni adăugați. Pr..

Vizualizare rapidă

Kit-ul Herbalife SKIN 1 kit

(0)
392 lei

Rezultate vizibile în 7 zileObservă cum aspectul pielii tale se schimbă și simte rezultatele incredibile, folosind kit-ul Herbalife SKIN.Programul Herbalife SKIN pentru 7 zile include:Loțiune decurățare cu efect calmant pe bază de Aloe 50mlCremăhidratantă pentru strălucire zilnică 15mlCremăregeneratoare de noapte 15mlGeltonifiant pentru ochi (pl..

Vizualizare rapidă

Loțiune de curățare cu efect calmant pe bază de Aloe 150ml

(0)
360 lei

Loțiune de curățare revigorantă și delicată, îmbogățită cu Aloe Vera, care îţi va lăsa tenul curat şi catifelat.Beneficii cheie:Loțiune de curățare pe bază de Aloe Vera, cu un parfum proaspăt şi delicat. Perfectă pentru tenul normal spre uscat. Spumă catifelată şi fină, care îndepărtează delicat şi fără a irita tenul,excesul de sebum ș..

Vizualizare rapidă

Loţiune tonică energizantă pe bază de plante 50ml

(0)
273 lei

O loţiune tonică energizantă, fără alcool, cu infuzie de Aloe Vera, cu parfum de mandarine și citrice, care asigură hidratarea și împrospătează aspectul tenului obosit.Beneficii cheie:• Utilizarea dimineața și seara ajută la pregătirea pielii pentru o mai bună absorbție a serului și a cremelor hidratante pentru rezultate optime.• Hidratează de..

Vizualizare rapidă

Mască purificatoare pe bază de argilă şi mentă 120ml

(0)
305 lei

Aceastã mascã cremoasã pe bazã de argilã are efectul absorbant şi tonifiant al argilei din bentonit, îndepãrtând murdãria şi absorbind excesul de sebumde pe față. Formulă exclusivă cu:Vitamina B3, Vitaminele C şi E cu proprietãţi antioxidante, Aloe Vera, argilã din bentonit, ulei de frunze de rozmarin, ulei de mentã.Beneficii cheieTestele..

Vizualizare rapidă

Serum pentru reducerea ridurilor 50ml

(0)
930 lei

Acest serum multifuncțional ajută la diminuarea semnelor vizibile de Îmbătrânire. Ajută la diminuarea apariției liniilor fine de expresie şi a ridurilor, în doar 7 zile*.Beneficii cheie:Ajută la diminuarea apariției liniilor fine de expresie şi a ridurilor, în doar 7 zile*. Testele clinice au demonstrat că pielea devine semnificativ m..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)