Unknown: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Cache_Lite has a deprecated constructor in /home/superform/public_html/system/library/so/listing_tabs/Cache_Lite/Lite.php on line 29 Programe de Slăbit

Programe de Slăbit

Vizualizare grilă:
-14%
Vizualizare rapidă

Mic dejun PRO barbați

(0)
3.589 lei 4.173 lei

Setul conține:Băutură Concentrată Herbal Aloe VeraCeai instant pe bază de planteProtein Drink MixFormula 1 - orice 2 arome la alegereFibre din măr și ovăzHerbalifeline MAXFormula 2 Complex de Vitamine și Minerale pentru Bărbați..

-14%
Vizualizare rapidă

Mic dejun PRO familie

(0)
3.894 lei 4.528 lei

Setul conține:Băutură Concentrată Herbal Aloe VeraCeai instant pe bază de planteProtein Drink MixFormula 1 - orice 2 arome la alegereFibre din măr și ovăzHerbalifeline MAXFormula 2 Complex de Vitamine și Minerale pentru BărbațiFormula 2 Complex de Vitamine și Minerale pentru FemeiBatoane Proteice Vanilie și Migdale 14 BatoaneBatoane Proteice Expres..

-14%
Vizualizare rapidă

Mic dejun PRO femei

(0)
3.589 lei 4.173 lei

Setul conține:Băutură Concentrată Herbal Aloe VeraCeai instant pe bază de planteProtein Drink MixFormula 1 - orice 2 arome la alegereFibre din măr și ovăzHerbalifeline MAXFormula 2 Complex de Vitamine și Minerale pentru FemeiBatoane Proteice Vanilie și Migdale 14 BatoaneBatoane Proteice Express Ciocolată..

-15%
Vizualizare rapidă

Mic dejun SUPER barbați

(0)
4.067 lei 4.785 lei

Setul conține:Băutură Concentrată Herbal Aloe VeraCeai instant pe bază de planteProtein Drink MixFormula 1 - orice 2 arome la alegereFibre din măr și ovăzHerbalifeline MAXFormula 2 Complex de Vitamine și Minerale pentru BărbațiBatoane Proteice Vanilie și Migdale 14 BatoaneBatoane Proteice Express Ciocolată..

Vizualizare rapidă

Mic dejun SUPER familie

(0)
5.140 lei

Setul conține:Băutură Concentrată Herbal Aloe VeraCeai instant pe bază de planteProtein Drink MixFormula 1 - orice 2 arome la alegereFibre din măr și ovăzHerbalifeline MAXFormula 2 Complex de Vitamine și Minerale pentru BărbațiFormula 2 Complex de Vitamine și Minerale pentru Femei..

-15%
Vizualizare rapidă

Mic dejun SUPER femei

(0)
4.067 lei 4.785 lei

Setul conține:Băutură Concentrată Herbal Aloe VeraCeai instant pe bază de planteProtein Drink MixFormula 1 - orice 2 arome la alegereFibre din măr și ovăzHerbalifeline MAXFormula 2 Complex de Vitamine și Minerale pentru Femei..

Vizualizare rapidă

Micul dejun LIGHT

(0)
2.143 lei

Setul conține:Băutură Concentrată Herbal Aloe VeraFormula 3 Pudră Proteică PersonalizatăFormula 1 - orice aromă la alegereFibre din măr și ovăz..

-10%
Vizualizare rapidă

Micul dejun LIGHT ULTRA

(0)
1.427 lei 1.585 lei

Setul conține:Băutură Concentrată Herbal Aloe VeraFormula 3 Pudră Proteică PersonalizatăFormula 1 - orice aromă la alegere..

Vizualizare rapidă

Micul dejun STANDART

(0)
3.380 lei

                                      Setul conține:                  &nb..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)